دلتان برای کدام وسیله انباری شده تنگ می‌شود؟!

گورستانی به نام انباری: هر چیز که خار آید...! [مجموعه عکس]

جام جم سرا: گاهی حتی یادمان نیست آن پایین چه خبر است، چه داریم و چه نداریم. شاید سالی یک بار گذرمان بیفتد به فضای کوچک خاک‌گرفته‌ای که تا سقف پر شده از خرت و پرت‌های بی‌مصرف با این تصور که اگرچه ممکن است هی چوقت به کار نیاید، اما مصداق ضرب‌المثل «هر چیز که خوار آید، روزی به کار آید» است.
کد خبر: ۷۷۴۷۵۲
گورستانی به نام انباری: هر چیز که خار آید...! [مجموعه عکس]

بعضی آدم‌ها تقریبا از خیر هیچ وسیله و تیروتخته‌ای نمی‌گذرند. جمع‌کردن آت و آشغال، سن و سال برنمی‌دارد٬ زن و مرد نمی‌شناسد، حتی کوچک‌بودن خانه هم از پس این علاقه برنمی‌آید. وابستگی به خرده‌ریز‌های زندگی٬ از ظرف‌های پلاستیکی خالی گرفته تا وسایل برقی از کار افتاده٬ مبل‌های پوسیده و دوچرخه زنگ‌زده، علاقه‌ای است که برای بعضی‌ها نوستالژی و خاطره‌ای خوب است و برای خیلی‌های دیگر تنها یک وسواس بیمارگونه یا ترس از دور انداختن چیزهای به درد نخور؛ علاقه‌ای خیلی شخصی که‌ گاه حتی نمی‌شود درباره‌اش با کسی حرف زد یا توضیحش داد!
گاهی مردم می‌خندند٬ گاهی تعجب می‌کنند و اغلب اطرافیان عصبانی می‌شوند که این چه عادت جاگیر و آشفته‌ای است؟ ولی در نهایت٬ گوشه‌ای دور از چشم بقیه مامنی می‌شود برای تل‌انبار کردن و چیدن خنزر پنزرهای بی‌ربط و باربطی که دلیل بودنشان را فقط و فقط با عادتی شخصی و عجیب می‌شود توجیه کرد یا شاید خاطره‌ای قدیمی و خاک‌گرفته...
از آنجا که داستان انبارکردن خرت و پرت ریشه در گذشته و روزهای ترس از قحطی و جنگ دارد، رد پای این عادت را می‌توان در همه جای دنیا پیدا کرد.

(عکس: امیر خسروشاهی/خبرگزاری ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
محمدرضا
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۸
۰
۰
از پیامبر بزرگ اسلام حدیث هست می فرمایند: مومن اگر لباسی نو خرید ، لباس كهنه را به فقیر هدیه می كند. از این روایت میشه اینطور استفاده كرد كه هر چیز نو و جدیدی گرفتیم به مشابه همان اگر چیز قدیمی و به درد نخوری داریم به جای انبار كردن آن چیز را له فقیری بدهیم تا هم از انبار كردن و دردسرهای آن راحت شویم و مهم تر از آن گره از كار مومن دیگری باز كنیم. به قول معروف نشیم مصداق این ضرب المثل كه: نه خود خورد، نه كس دهد، فاسد كند به سگ دهد.

نیازمندی ها